Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Introductietrainingen survivalrun starten op 2 september

 

Heb jij ook zo genoten van een fantastische sportzomer? Er was o.a. het EK voetbal, Wimbledon, Tour de France en de Olympische Spelen. Echt smullen voor de sportliefhebber.

Mogelijk wil je nu zelf ook wel lekker gaan sporten maar heb je bij al deze evenementen geen sport gezien die wat voor jou zou kunnen zijn of zoek je iets meer uitdaging?

Dan is de survivalrunsport wellicht iets voor jou.

 

Wil je meetrainen om te kijken of survivalrunsport wat voor je is en hoe wij trainen?

Je bent van harte welkom!

 

Op maandag 2 september starten we weer met een reeks introductietrainingen op maandag en donderdag voor zowel jeugd als volwassenen.

In 4 weken worden de meest voorkomende (touw)technieken, vaardigheden en de veiligheidsregels uitgelegd. Ook krijg je te horen wat het lidmaatschap van onze club met zich meebrengt.

Voor de jeugd zijn de introductietrainingen op de maandagen om 18:00 uur. Om daarna lid te kunnen worden dient de jeugd 2 van de 4 maandagen aanwezig te zijn geweest.

Voor de volwassen zijn de introductietrainingen op de maandagen en donderdagen om 19:00 uur. Om daarna lid te kunnen worden dienen volwassen minimaal 3 keer mee te trainen in deze weken.

 

Zowel de jeugd en de volwassen moeten met name de eerste week aanwezig zijn ivm uitleg huisregels etc.

Je wordt verwacht op ons trainingsterrein aan de Oastkern 51 te Kootstertille.

Kijk voor meer info en de voorwaarden over het lidmaatschap van Stichting Survival Kootstertille op:

https://www.survival-kootstertille.nl/stichting-survival-kootstertille/info-lid-worden

Aanmelden voor deze introductietrainingen kan via de mail of het contactformulier (beiden zijn te vinden op genoemde pagina).

 

En wist je dat wij via de SBN aangesloten zijn bij NOC/NSF en jeugdleden t/m 20 jaar dus met een Rabobank rekening in aanmerking kunt komen voor een sportabonnement cadeau van € 125,00? Meer informatie daarover vind je op de website van de Rabobank.

 

We zien je graag vanaf 2 september!